2014-12-22

Året er så småt ved at rinde ud og markprøvesæsonen sluttede i november. Vi fik desværre ikke deltaget så meget som vi havde planlagt, men må tage revanche i 2015.
Vi har i efterårets løb haft nogle dejlige jagtdage sammen med gode jagt- og hundevenner og har endnu et par stykker tilbage, som vi glæder os meget til.

Vi ønsker alle jagt- og hundevenner Glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår -
vi ses derude.

2014-12-02

Vor elgjagt i Sverige har indtil videre været at betragte de smukke elgtyre vi har på terrænet, men som ikke er på kvoten, men måske senere på sæsonen er vi heldige at
få lidt elgkød med hjem.

2014-09-20

Så er jagtsæsonen skudt igang med de første andejagter og vi glæder os meget til hyggelig samvær med gode jagtkammerater og hundevenner.

2014-09-07

B-prøve, Fønstrup Dam:  Seadiver's Chaya startede på sin anden officielle prøve og opnåede atter en 3. præmie. Chaya fik ros for fint markerings- og vandarbejde, men igen kneb det med spontane opsamlinger i søget.

2014-09-01

Idag starter far Cody og datter Chaya på begynderklassetræning hos Elisabeth Johansen og Annette Vestmar. Det glæder vi os meget til, da de 2 trænere altid er yderst velforberedte og inspirerende.

2014-08-09

B-prøve, Fussingø:  Seadiver's Chaya startede på sin første officielle prøve. Dommeren skrev: "En god markør og selvstændig vildtfinder, der skal være mere spontan i sine opsamlinger". Det blev til en 3. præmie.

2014-07-06

  Stort tillykke med 8 års dagen til Kiri og Moorman's Spitfire Ale's hvalpe:

Sille - Shawnee - Nico - Shadow

2014-06-07

DM for hold blev i år afholdt på Fyn ved ved Tarup-Davinde lidt sydøst for Odense. Vi tog afsted til Fyn for at støtte vore dygtige hunde fra Nordsjælland.
Terrænet var omkring en nedlagt grusgrav med masser af vand med 4 velanlagte poster.
Nordsjællands hold gjorde det rigtig godt og vandt Mesterskabet - Nordjylland blev nr. 2
og Centrum blev nr. 3.

2014-05-30

April og maj måned er forbi og vi fik ikke deltaget i nogle prøver, som vi havde regnet med. Cody og Chaya har deltaget i åbenklassetræning hos Elisabeth og Annette. Vi fik en kanon god træning tilpasset vores hundes niveau. Det kan vi nu bygge videre på og håber på deltagelse i prøver til efterår.

2014-03-30

DRK Schweissprøve, Svanholm Gods:  Chaya deltog i 400m/3t spor. Lodtrækningen gav Chaya et spor over en bakke, desværre fik hun tab og fører kæmpede for ikke at få endnu
et tab, men forgæves, så denne gang blev det til en 3. præmie.

2014-03-15

C-prøve, Tisvilde:  Chaya debuterede og Cody deltog i begynderklasse - begge fik 1. præmie og Chaya opnåede at blive dommerens bedste hund  -  Shawnee deltog i vinderklasse og havde ikke sin bedste dag.

2014-02-16

C-prøve, Hillerød:  Seadiver's Cody deltog i begynderklasse og opnåede en flot 2. præmie. Cody smuttede et par meter på en markering og det kostede. Alt andet var ganske flot - en hund med stort potientiale, sagde dommeren.

2012-02-08

  Stort tillykke med 4 års dagen til Shawnee og Huntsman's Choice Jay's hvalpe:

Jessie - Jolene - Jason - Joker

2014-01-27

  Stort tillykke med 6 års dagen til Kiri og Majlunds Black Bailey's hvalpe:

Guinness - Gismo - Zico - Frida - Molly

2014-01-26

Vore hunde har været med på nogle dejlige opsamlinger i den afsluttede jagtsæson, og vi glæder os allerede til næste sæson.
Nu står den kommende markprøvesæson for døren og det bliver ínteressant at følge Chaya og Cody. Chaya vil desuden forsætte med at gå spor ligesom sin onkel Gismo.