2007-12-21

Kiri blev idag skannet og hun er med hvalpe.

2007-12-20

Vinder A, Juellund:  Ronja var atter med, men hun knaldede på sidste fugl i 1. såt.

Det lykkedes ikke i år at få en rigtig god placering i Vinder A, men Ronja er nu en fantastisk jagthund, der blot har lidt svært ved at vente sin førers tilladelse.

2007-11-28

Vinder A, Juellund:  Ronja deltog, men da første fugl faldt, smuttede hun. Det var så den prøve.

2007-11-26

Kiri skal have sit andet kuld hvalpe, og vi har fundet hanhunden til hende. En hanhund som arbejder godt og har udseende med sig. Han bor i Kolding og hedder Majlunds Black Bailey - se mere under hvalpe.

2007-11-04

Seadiver's Sille vandt flere dicipliner i C-klassen ved Odense civile Hundeførerforening's lokale afslutningskonkurrence

Seadiver's Sille med sine flotte pokaler

2007-11-02

På én af vore opsamlinger oplevede vi denne smukke fasan - godset har nogle stykker endnu.

Ronja med en hvid fasan! - foto: Per Hasselbalch

2007-10-25

Vinder A, Skjoldenæsholm:  Ronja gik rigtig godt og deltog i finalen, men desværre kostede et lille piv i afsendingen chancen for en placering. Der var 6 finaledeltagere og kun 2 blev placeret.

2007-10-05

Vinder A, Pandebjerg:  Ronja deltog, men en god løbetur efter en hare i utide, kostede videre deltagelse i prøven.

2007-09-23

C-prøve, Fønstrup Dam:  Seadiver's Shadow og Shawnee fik 1. præmie i begynderklasse. Cheena og Ronja deltog i vinderklassen. Cheena gik rigtig godt, men fik ikke point nok til en placering.  Ronja blev 5. vinder og fik 2 point til DM-holdudtagelse 2008.

2007-09-21

Åben A, Sludegården:  Cheena debuterede her og fik 2. præmie hos Anders Mølgaard.
Kritiken lød:  "Udmærket jagthund - lidt uro én enkelt gang - udmærket vildtfinder".

2007-9-19

Sille (Shawnee's søster fra Fyn) kom på besøg - Sille er en meget dygtig DCH hund.

Sille  -  Shawnee

2007-09-16

B-prøve, Strøgårdsvang:  Shawnee fik 1. præmie i begynderklasse denne gang hos Hans E. Cheena og Ronja deltog i vinderklassen. Ronja lå næstbedst inden matchningen, som var en spredt trippelmarkering. Ronja løste opgaven fint, men dommerne dømte hende ned, da de mente, at hun havde skiftet retning i markeringsarbejdet. Markeringerne blev kastet fra venstre mod højre set fra startstedet. Der lå en stor grensamling foran starten.
Ronja valgte at gå højre om bunken for så at dreje over til venstre. For de, der ikke kender hendes løbemønster, kunne det se ud, som om hun gik mod 2. kastede fugl, men Ronja tager altid først kastede, derefter sidst kastede og tilslut den anden kastede - bad luck!

2007-08-25

B-prøve, Hedeland:  Shawnee fik atter 1. præmie i begynderklasse hos Niels Lorentzen.
Cheena og Ronja deltog i vinderklassen. Ronja gjorde det forrygende godt og blev 2. vinder.

Benjo´s Black Nico - Pooles Ronja - Trompeterbakkens Elvira - Sparkfield Elnora
Per Holmgren - Hanne Søndenbroe - Marianne Ankjær - Ulla Lindner
dommerne er Torben "Samsø" Poulsen og Leif Brøndom Holm

Ronja fik sit andet certifikat på B-prøven, da vinderen var fuldcertet.

2007-08-12

UHM 2007:  Shawnee røg desværre ud på post 1. Hun havde 45 sek. til at hente duen i. Sidste år havde hundene 1 minut, Shawnee brugte 50 sek. og afleverede glad duen til mig.

Shawnee sendes afsted

Unghundemester 2007 blev Ronnie Lübcke og Darfys Hamilton (kaldet Freud)

2007-08-11

B-prøve, Løvenholm:  Shawnee fik 1. præmie i begynderklasse hos Niels Lorentzen.
Cheena og Ronja deltog i vinderklassen, men deres point var ikke nok til finalerunden.

Shawnee afventer signal til at hente fuglen

2007-07-29

Racedysten 2007:  Ronja var på det vindende hold for ikke stående jagthunde ved Jagthundenes Racedyst sammen med Kenzo/Flemming Nøhr og Morris/Kai Lübcke

2007-07-28

C-prøve, Skjoldenæsholm:  Shawnee fik 1. præmie i begynderklasse. Cheena og Ronja deltog i vinderklassen. Ronja lå til at blive 4. vinder, men ét eller andet gik galt på papiret, så hun blev ikke placeret.

2007-07-08

C-prøve, Kulsbjerg:  Shawnee deltog i sin første C-prøve og fik 1. præmie i begynderklasse.

2007-06-23/24

Retrievermesterskab 2007 i Hønning Plantage:  En spændende konkurrence med 5 poster om lørdagen, semifinale og finale om søndagen.  72 hunde kæmpede om mesterskabet. Ronja deltog og opnåede ialt 62 point, det var ikke nok til videre deltagelse.

Ronja bringer due på markeringsposten

18 deltagere med point fra 72 til 85 gik videre til søndagen, der sluttede med 7 finalister og Steen Ludvigsen med Thirsgaards MacAllan blev en flot Retrievermester.

2007-06-17

WT i Gislinge:  Ronja, Cheena og Shawnee deltog i Midtsjælland's uofficielle Working Test og det blev til fine placeringer, og det var Shawnee's debut på markprøver

2007-06-03

Ronja igang med vandarbejde

2007-05-27

B-prøve, Bavelse:  Cheena og Ronja deltog i vinderklassen. Ronja havde gode markeringer og en meget flot dirigering, der desværre blev dømt ned pga. Ronja's rolige løbestil.
Cheena havde flotte markeringer i god fart og stil, men fejlede på dirigeringen. Begge kom med i søget, men det blev til ingen placeringer denne gang.

Cheena og Toppy venter på deres tur i søget.

2007-05-26

B-prøve, Hedeland:  Cheena debuterede i vinderklassen, men men ...! Ronja var ligeledes i vinderklassen og selv for en erfaren hund kan det være svært.

2007-05-20

B-prøve, Teglstrup Hegn:  Ronja deltog i vinderklassen og var med i matchningen, men desværre blev det ikke til en placering.

2007-04-28

B-prøve, Lerchenborg:  Cheena fik en flot 1. præmie i åben klasse. Ronja høstede erfaring i vinderklassen.

2007-04-21

Cheena bestod idag kvalifikationsprøven i Esbønderup og er nu kvalificeret til vinderklasse.

2007-04-15

C-prøve, Teglstrup Hegn:  Cheena fik atter 1. præmie i åben klasse. Ronja muntrede sig i vinderklassen.

2007-Påske

Vi har købt en campingvogn, hentes mandag inden påske i Jylland. I påsken tager vi på tur til Sverige med alle hundene. Det bliver vældig spændende, da vi aldrig har haft eller kørt campingvogn før.

2007-03-24

Seadiver's Sille ligger og nyder den fynske forårssol.

2007-03-19

Dagen derpå nyder Casey den store badetur sammen med sin hundefamilie.

2007-03-18

C-prøve i Bølleljungen, Tisvilde:  Cheena fik 1. præmie i åben klasse. Kiri og Ronja deltog i vinderklassen, hvor Ronja med 42 p manglede ét i at blive placeret, mens Kiri hyggede sig og viste, at den tid med markprøver var forbi - hun ville hellere lege med hvalpe.
Seadiver's Shadow (Shawnee's bror) og Casey bestod begge brugsprøven med max. point.
Casey's indsats var efter 3 dages træning - en dejlig hund, der desværre kun bruges til jagt.

2007-03-14

Idag kommer Seadiver's Casey (Cheena's bror). Han skal bo hos os, mens hans familie er ude og rejse.

Casey

Casey med sin mor Ronja og søster Cheena

2007-03-11

Seadiver's Shawnee bestod idag brugsprøven i Køge med max. point.

2007-03-04

C-prøve i Bjergemarksskoven:  Cheena fik 1. præmie i åben klasse. Ronja og Kiri deltog i vinderklassen og opnåede henholdsvis 51 og 48 point, det rakte ikke til nogen placering.