2012-12-31

2012 er nu slut og det har været et noget stille år med hensyn til deltagelse på markprøver. Vi har haft glæder og sorger. Et dejligt kuld tævehvalpe har været et stort lyspunkt hos os. Tabet af Cheena har været hårdt, hvorfor skulle denne dejlige tæve forlade os så tidligt.
Vi er desværre ikke herre over sygdom, til gengæld kan vi glæde os over, at Cheena lever videre i sønnen Cody og de 4 skønne tævehvalpe. Det bliver interessant at følge deres udvikling i 2013.

Vi ønsker alle venner og hvalpekøbere et godt og lykkebringende Nytår - vi ses derude.

2012-10-06

Vi har fået mail fra Linn og Anders, som fortæller at Bella (Seadiver's Chili) stortrives i Sverige blandt heste og katte. Hun er med til ridestævner og klarer det hele i stiv pote.


2012-09-30

En sorgens dag for tidlig i morges mistede vi dejlige lille Cheena - 7 3/4 år, alt for ung. Cheena havde godtnok været syg for 2½ måned siden, men var kommet sig fint og var med på nogle andejagter, hvor hun gjorde det bare så flot. Vi havde glædet os til jagtsæsonen og måske et par A-prøver, men sådan skulle det ikke gå.


2012-09-23

Beagle Klubbens Schweissprøve i Store Dyrehave:  Seadiver's Black Gismo og Hanne S deltog på 400m/3 timers spor. Gismo gjorde det på 6 minuter plus flot markering af sårleje og fik 1. præmie. Det var Gismo's første optræden på en officiel schweissprøve og det bliver heller ikke den sidste. Hund og fører har virkelig fået blod på tanden.


2012-09-19

Seadiver's Chili rejste idag til Sverige, hvor hun skal bo på en hestegård i Flyinge - Chili klarede turen flot og tog straks sit nye hjem i besiddelse. Vi ønsker jer alt held og lykke
med jeres nye hvalp.


Anders og Linn med deres nye hvalp

2012-09-07

Så er hvalpene chippet og blev idag vaccineret 1. gang samt sundhedschecket. Alt er i den skønneste orden. Dyrlæge og personale var meget betaget af hvalpene. som de synes ser super godt ud.

2012-08-29

Som tiden dog løber, hvalpene er nu godt 6 uger. De er super søde, livlige og meget sociale, har en mægtig appetit på livet og mad. Vi har været i skoven for første gang og det med at køre i bil tog de i stiv pote - ingen skrig og skrål. De havde halsbånd på med lang line, så vi havde en mulighed for at få fat i dem. Det blev en stor oplevelse for dem, som vi vil gentage så ofte det er muligt.

2012-08-14

Stor hvalpegård blev sat op i stuen, da hvalpene blev 3 uger. De bruger flittigt det grønne toilet i hjørnet.

Hvalpene er nu godt 4 uger og haven er hegnet ind, så vi kan holde øje med dem. De er ude flere gange om dagen, og det elsker de. Spændende er det at udforske alt det grønne og lege gemmeleg, når det lykkes dem at kravle under hegnet og gemme sig under buske.

2012-07-30

Hvalpene er nu 2 uger og tiden er gået med at spise og sove. De er begyndt at gå, dog balance er en svær størrelse, men de træner flittigt. Små sjove lyde kommer oftere fra hvalpekassen i takt med at deres øjne er ved at åbne. Det bliver en sjov tid vi går i møde.

2012-07-17

Spændingen er udløst. Shawnee har født 4 dejlige sorte tævehvalpe søndag aften og nat. Mor og hvalpe har det fint og trives godt. Shawnee passer godt på sine hvalpe - de andre hunde må kun kigge på afstand.

2012-07-06

  Stort tillykke med 6 års dagen til Kiri og Moorman's Spitfire Ale's hvalpe:

Sille - Shawnee - Nico - Shadow

2012-06-24

WT uoff. ved Suserup:  Seadiver's Jason (Triton) og Thomas vandt åben klasse med 92 point.  Det kører bare for jer, drenge - et stort tillykke til jer begge.

2012-06-03

Seadiver's Jason (Triton) bestod den udvidede apporteringsprøve i Teglstrup hegn.


Tillykke til Thomas og Triton.

2012-05-26

C-prøve, Haslev:  Seadiver's Jolene (Lakrids) startede i begynderklassen og klarede en flot 1. præmie.   Tillykke til Lars og Lakrids.

2012-05-04

B-prøve, Jægerspris:  Cheena, Gismo og Shawnee deltog alle i vinderklassen, men meldte sig alle ud på post 1.  Posten bestod af en lang fri ved fod mens der blev kastet 2 hvide duer til venstre for hund og fører, som gik yderligere ca. 60m til udganspunkt.
Hunden skulle 2 gange sende ud mellem de 2 duer til et område søg ca. 100 m ude i et sivområde.   Kun 10 ud af 30 tilmeldte løste opgaven.


Shawnee i Jægerspris

2012-04-29

DRK's Schweissprøve, Viborg Plantage:   Seadiver's Black Frida og Stine Matthiesen deltog på 400m/3 timers spor og fik 1. præmie. Det var deres første officielle schweissprøve.
Flot klaret, piger og stort tillykke til jer begge.

2012-04-22

Working Test, Præstø:  Seadiver's Jason (Triton) blev 4.vinder i åben klasse med 91 point Post 3 viste sig at være en "killer" post. En dirigering til dummy i visne bregner, det skabte problemer for mange, men I klarede den flot - stort tillykke til Thomas og Triton.


Cheena, Gismo og Shawnee startede også i åben klasse, da formen ikke helt er på plads og vi forventede, at der var spring i vinderklassen, men det var der ikke på denne prøve.
Alle 3 faldt på post 3, øv!  Cheena og Gismo havde endog max. point på de 4 andre poster, så det var lidt surt, at post 3 ikke lykkedes.

2012-03-31

B-prøve, Skjoldenæsholm:  Seadiver's Jessie fik sin første 1. præmie i begynderklasse Tillykke Kristoffer og Jessie - det kører flot for jer.
Cheena og Shawnee deltog i vinderklasse. Her klarede Cheena sig bedst, men 41 point var desværre ikke nok til deltagelse i finaleposten.

2012-03-24

C-prøve, Bregentved:  Seadiver's Jessie fik atter 1. præmie i begynderklasse, i samme klasse startede Jessie's søster Jolene, som fik en 2. præmie.   Stort tillykke til jer alle 4.

2012-03-11

C-prøve, Harrestedgård:  Seadiver's Jessie startede i begynderklassen og opnåede en flot 1.præmie. Specielt var Jessie's afleveringer de bedste dommeren havde set, det var en stor fornøjelse at se Jessie arbejde.   Stort tillykke til Kristoffer og Jessie.


Kristoffer og Jessie sammen med dommer Find Larsen


På Harrestedgård kom vi så igang med markprøve sæsonen. Cody startede med at bestå brugsprøven.  Fri ved fod kunne være bedre, men de mange rådyr-pastiller var for stor fristelse.
Cheena og Gismo startede i vinderklassen. Der var flere positive momenter, så det lover godt for sæsonen.


Gismo på vej hjem med fugl fra søget

2012-02-08

  Stort tillykke med 2 års dagen til Shawnee og Huntsman's Choice Jay's hvalpe:

Jessie - Jolene - Jason - Joker

2012-01-27

  Stort tillykke med 4 års dagen til Kiri og Majlunds Black Bailey's hvalpe:

Guinness - Gismo - Zico - Frida - Molly

2012-01-22

Sidste nyt fra Sverige:  Hanne S skød i nat et mega vildsvin - ca. 88 kg i brækket tilstand!


Hanne S med sit vildsvin

2012-01-21

Vore hunde har været på dejlige opsamlinger i jagtsæsonen, som nu er slut for denne gang. Nu gælder det markprøvesæsonen. Hundene skal lige sættes op til det. Det bliver sjovt at se, hvordan unge Cody klarer sig.