2010-12-31

Vi ønsker alle hundevenner Godt Nytår og på gensyn i det nye år.

2010-12-27

  Stort tillykke med 6 års dagen til Pooles Ronja og Searover Cary's hvalpe:

Charming Dina - Cheena - Casey - Cosmo - Cool Fighter

2010-12-21

På A-prøven på Juellund blev Lochiness Green Chive og Keld Jørgensen 1. vinder med CERT. Vi ønsker jer stort tillykke med det flotte resultat.

2010-12-10

Vi ønsker os et kuld hvalpe efter Seadiver's Cheena og har fundet hanhunden til hende. Lochiness Green Chive er en sund og flot hanhund med vældige gode brugsegenskaber.
Chive passer type- og temperamentmæssigt godt til Cheena - se mere under hvalpe.
Nu venter vi blot på, at Cheena går i løbetid, men lige nu har hun ikke tid, hun vil hellere
på opsamling.

2010-11-21

Albert og Triton (Seadiver's Joker og Seadiver's Jason) bestod brugsprøven med max. point.
Stort tillykke til Johnny og Thomas med jeres dejlige sorte drenge.

Triton debuterede i Begynderklasse på C-prøven og her gik det knapt så overbevisende. Markeringerne kom pænt hjem, men i det frie søg viste Triton, at han manglede erfaring.
Triton opnåede en 3. præmie og blev en stor oplevelse rigere.

2010-09-26

Seadiver's Black Guinness debuterede i åben A på Brahetrolleborg og opnåede en flot
1. præmie - stort tillykke til Bo og Guinness.

2010-09-12

B-prøve ved Hellebæk Avlsgaard:  Cheena og Shawnee deltog i vinderklasse. Den var lagt af Mogens Amelung, som havde lavet en rigtig god prøve, hvor alle havde muligheden for at gennemføre de 3 poster. Post 1: to rene dirigeringer, Post 2: en dobbelt markering på linie, Post 3: en dobbelt markering og en dirigering, hvor én markering hentes, så dirigeringen og derefter sidste markering.
Cheena lagde flot ud med 2 x 17 point, men mistede en fugl på post 3. Fuglen faldt uheldigt, som gjorde det svært for Cheena at finde den, så til sidst troede hun ikke på det, ærgeligt. Shawnee gennemførte alle poster med 9, 16 og 13 point, det rakte dog ikke til videre deltagelse. Men det var Shawnee's bedste resultat i en vinderklasse til dato.

2010-08-28

Labradors Efterårs arrangement - B-prøve og kvalifikationsprøve i Strøgårdsvang:
Gismo startede i åben klasse og opnåede sin anden 1. præmie efter en rigtig god præstation, men forinden havde han bestået kvalifikationsprøven. Gismo er nu kvalificeret til deltagelse i vinderklasse, men der skal trænes nogle flere timer før han er klar til det.
Cheena og Shawnee deltog i vinderklassen. Shawnee klarede tripplemarkeringsposten med noget roderi på sidste fugl. På dirigeringsposten tog hun distraktionen, så det var det. Cheena løste dirigeringen til 15 point, men fik desværre "kun" 11 point på markeringen. Det så ellers ud til, at hun ville score toppoint, men førstkastede fugl voldte hende problem.
Alle med 27 point og derover gik videre til søget, så det blev ikke til mere denne dag.

2010-08-22

WT for hold og individuel, Tirsbæk Green Game:  Seadiver's Black Guinness havde fornøjelsen at være på det vindende hold Team Dream Team - tillykke til jer alle.
Individuel vinder blev Jan Lorenzen med dygtige Trompeterbakkens Dina.

Seadiver’s Black Guinness/Bo Northoff Jensen - Trompeterbakkens Elvira/Marianne Ankjær og Trompeterbakkens Gina/Jacob Frank

2010-08-16/19

Bukkejagt i Sverige:  Hanne S. nedlagde en gaffel- og en spidsbuk,  Hanne H. fik en meget stor og smuk seksender.

2010-08-15

Unghundemesterskab 2010:  Stig Andersen vandt Unghundemesterskabet for 3. gang i træk denne gang med labradortæven Liva - stort tillykke til Stig og Liva.

2010-08-01

B-prøve på Brahetrolleborg:  Gismo startede i åben klasse og opnåede "kun" en 3. præmie. Markeringer og søg gik vældigt godt, men desværre fik han ikke dirigeringen hjem, den skulle hentes over noget meget grønt vand, ca. 10 m fra den anden side vendte han om.

Cheena og Shawnee var med i vinderklassen. Det var ikke Shawnee's dag. Cheena gjorde det vældig godt, fik 17 point i markering og 19 point i dirigering, men satte det hele over styr i søget, så det blev ikke til deltagelse i finalen denne gang.

2010-07-06

  Stort tillykke med 4 års dagen til Kiri og Moorman's Spitfire Ale's hvalpe:

Sille - Shawnee - Nico - Shadow

2010-06-19/20

Retrievermesterskab i Sdr. Stenderup/Dons gik til Jan Lorenzen med hans dygtige Dina,
tæt fulgt af Hans Jørgen Bilstrup med Alma, nr. 3 blev svenske Morgan Thorell med Isa
og nr. 4 blev Benny Hansen med Chief.

2010-06-05

DM for hold blev i år afholdt på Bornholm. Vi tog en 4-dages tur til øen for at hilse på "gamle" venner og støtte vores dygtige hunde fra Nordsjælland.
De 4 poster lå i et fantastisk dejlig areal i Paradisbakkerne og krævede meget af hundene. Desværre var det ikke året for Nordsjælland, en knaldapport og lagt fugl på jorden kostede. Mesterskabet gik til Sydjylland, nr. 2 blev Midtjylland og nr. 3 blev Nordjylland.
Hjertelig tillykke til alle de dygtige jyder og deres hunde.

2010-05-29

B-prøve på Esrumgård:  Gismo startede i åben klasse og løste på dagen alle opgaver, men summen af småfejl gjorde, at han "kun" fik 2. præmie.
Cheena og Shawnee startede i vinderklassen, begge hunde nåede kun til første post, som var et søg. Shawnee lagde en fugl og det koster, mens Cheena gjorde det ganske pænt, fik
5 fugle hjem - alle vildtarter, men vink og hjælp kostede videre deltagelse.

2010-05-29

Seadiver's Black Guinness fik endnu en 1. præmie i åben klasse på B-prøven i Kulsø.
Tillykke til de 2 dygtige drenge - Bo og Guinness.

2010-05-26

Seadiver's Jason og Seadiver's Joker er idag startet på et hvalpehold i Frederikssund.
9 små hvalpe fra 3 til 4 mdr. er på holdet - det bliver herligt at følge dem i deres udvikling.

2010-05-13

Seadiver's Black Gismo fik Good i brugsklassen på Kr. Himmelfartsskuet i Frederikssund. Læs kritikken her.

Samme dag deltog Gismo's søskende Seadiver's Black Guinness og Seadiver's Black Frida samt hans far Majlunds Black Bailey på Dual-dagen i Region Sydjylland.
Guinness fik en flot 1. præmie i åben klasse på skuet, men opnåede "kun" til en 3. præmie i åben klasse på markprøven.
Frida fik to flotte 2. præmier henholdsvis i åben klasse på skuet og begynderklasse på markprøven.
Bailey deltog i vinderklasse på markprøven, men droppede en rågeunge - ups, det var ikke så godt. Til gengæld fik Bailey 1. præmie i Oldies klassen på skuet og blev 3. BIR.
Tillykke til jer alle med resultaterne.

2010-05-01

Seadiver's Black Guinness fik atter 1. præmie i åben klasse på B-prøven i Hønning Plantage og er nu kvalificeret til vinderklassen  -  Stort tillykke til Bo og Guinness fra os alle!

2010-04-17

Ved Labrador's Forårs arrangement 2010 i Bække d. 10. april fik Seadiver's Black Guinness 1. præmie i åben klasse - stort tillykke til Guinness og Bo.

2010-04-15

I tirsdags blev den sidste hvalp hentet af sin nye familie. Der er blevet lidt stille her i huset efter hvalpenes afrejse. Vi ønsker hvalpeejerne held og lykke med jeres nye hvalp.

2010-04-11

C-prøve på Sonnerupgård:  Gismo fik 1. præmie i åben klasse på et nyt rigtigt godt terræn.
Cheena deltog i vinderklassen. En svær prøve på tid og til trods for en god dirigering fik hun ikke fært af vildtet, og det får man ikke mange point for, så bedre held næste gang.

2010-03-31

Hvalpene var idag til sundhedscheck og vaccination, som er vigtig for, at de kan komme ud og opleve den store verden fra første dag hos deres nye familier.
I morgen bliver de chippet og deres stambøger bliver udleveret, så er hvalpene klar til afrejse, når de er 8 uger. 2 af hvalpene rejser på mandag, én venter til torsdag i samme uge og den sidste får vi glæde af indtil tirsdag i ugen efter.

2010-03-29

I dag havde hvalpene igen besøg af familien fra Roskilde. De havde besluttet sig for at aftage den sidste hanhvalp Joker - hermed er alle hvalpene afsat.

2010-03-14

C-prøve i Tisvilde:  Gismo fik 1. præmie i åben klasse og blev bedste hund hos sin dommer. Cheena deltog i vinderklassen og klarede sig godt, men det rakte ikke til placering.

2010-03-13

I dag debuterede Seadiver's Black Frida i begynderklasse på C-prøve i Feldsted/Aabenrå og hun opnåede en flot 1. præmie - Stort tillykke til Frida og Stine.

2010-03-12

I dag fik vi besøg af en lille familie fra Ølstykke, som syntes vældigt godt om vore små hvalpe og besluttede sig for at aftage den ene af hanhvalpene. Deres 2 børn ville gerne have hvalpen med hjem, men de må vente 3 ugers tid.

2010-03-07

I går eftermiddags havde hvalpene besøg af Lis med familie - 9 personer- det tog hvalpene fantastisk godt, dog tog de en længere lur end de plejer bagefter. I sidste weekend havde hvalpene besøg af Lone og Lars samt Lones datter. De kom også for at se tævehvalpene, inden de tog en tur til Sydafrika.

2010-03-04

Som tiden dog går, hvalpene er nu 3½ uge gammel og vokser godt. Den store hvalpegård er sat op, så hvalpene har mere plads at boltre sig på. Det nyder de, men at gå på opdagelse i stuen er det bedste.

2010-02-09

Igår fødte Shawnee 4 dejlige hvalpe - 2 hanner og 2 tæver - alle sorte.
Shawnee er alletiders hundemor, hun viger ikke fra sine hvalpe og skal lokkes ud med godbidder. De andre hunde i familien får kun lov at kigge på afstand.

2010-02-04

Shawnee har det fint og er ikke særlig påvirket af sin drægtighed, går glad med på vores gåture, dog passer hun mere på sig selv. Vi regner med, at der sker noget op til weekenden.

2010-01-27

  Stort tillykke med 2 års dagen til Kiri og Majlunds Black Bailey's hvalpe:

Frida - Molly - Guinness - Gismo - Zico

2010-01-25

Det er nu 7 uger siden Shawnee blev parret med Jay. Hun buler godt ud og er begyndt at få et ganske pænt yver. Hun vejer 6 kg mere end hun plejer, og der løber nok et par kilo mere på inden fødslen. Hun har idag fået ormekur og hvalpekassen er gjort klar for længe siden.

2010-01-14

Cheena har idag deltaget i LUPA projektet, et forskningsprojekt om sunde hjerter. Efter 2
timers undersøgelser på det biovidenskabelige faktultet fik vi et diplom på, at Cheena er uden hjertesygdom og kan indgå i projektet som rask kontrolhund.

2010-01-05

Shawnee blev scannet idag og hun er med hvalpe. Vi glæder os til at se de små i dagens lys.